Visszajelzések

A mozgásszervi betegségek elkerülésére is a legjobb módszer a megelőzés, melyet időnkénti állapotfelméréssel és 'karbantartó' kezelésekkel, valamint rendszeres tornával együtt megtehetünk. Ezért mondják azt a keleti kultúrában, hogy a jó orvost onnan lehet felismerni, hogy a páciensei nem betegek. Érdemes ezt a megközelítést fontolóra venni,...

Immunerősítő program

Mindig is szükségünk volt szervezetünk védelmi rendszerének erősítésére, viszont napjainkban különlegesen fontos jelentősége lett. Mivel minden ember más és más adottságokkal rendelkezik, ezért a személyre szabott terápiában hiszek. Előzetesen szükséges megvizsgálni, hogy hol vannak a szervezetben energia elakadások, mi okozhatja a problémát, majd ennek megfelelően felállítani egy megerősítési tervet. 
A diagnosztikát mongol-tibeti módszerrel végzem,


Az első alkalommal hozza magával a reggeli vizelet középsugarából, valamint a vizsgálat előtti napon a következőket kell tennie:

- ne igyon kávét

- ne vegyen be vitaminokat

- ne fogyasszon színezett, vagy erős színű ételeket (pl cékla)

- ne igyon alkoholt

- kerülje a túlzott édesség fogyasztástNyirokmasszázs

A nyirokdrenázs során a kötőszövetre gyakorolt masszázzsal fokozzuk a nyirokfolyadék áramlását. Elősegíti a szervezet ellenálló képességét, serkenti a salakanyagok eltávolítását a szövetekből, mely hatására csökken az érintett szervek fájdalma, javul a vérkeringés, illetve a sejtek táplálék- és oxigénellátása.
Kúraszerűen érdemes végezni. Káros mellékhatása nincs.

A nyirokkeringés aktiválásával beindul a szervezet méregtelenítési folyamata, és a méreganyagok kiürülnek a vesén, emésztőrendszeren keresztül. A méregtelenítés hatására erősödik az immunrendszer is, mely beindítja az öngyógyító folyamatokat. A nyirokmasszázs jótékonyan hat az idegrendszerre, nyugtat, ellazít, elősegíti a nyugodt alvást, javítja a közérzetet.

A 60 perces kezelés tartalmazza az arc, nyak, váll, a két kar, a mellkas, a has, a két láb, és a hát kezelését is egyben.

A 30 perces kezelésnél kifejezetten egy-egy problémás végtagra koncentrálunk.

A nyirokmasszázs hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket, mint a narancsbőr vagy duzzadt boka.


Moxa kezelés

Az emberi test meghatározott pontjain melegítéssel ingert közvetítve gyógyhatást érünk el. A kezeléshez speciális gyógynövényekből készített moxarúdakat használok. A melegítés fokozza a helyi vérkeringést, ezáltal elősegíti a salakanyagok eltávolítását és lebomlását, fokozza az anyagcserét, élénkíti a sejtműködést, csökkenti a fájdalmat.

Javasolt:

megfázásra

köhögésre

emésztési gyengeségre

hasmenésre

hasfájásra

fáradékonyságra

energiahiányra

ízületi problémákra

memória zavarra

nyugtalanságra

bőrpanaszokra

nőgyógyászati betegségekre

húgyúti betegségekre

potenciazavarra  


Matrix arcfiatalítás

A keleti nők szépségének a titka a természetességben rejlik. Ezt a módszert követjük, ötvözve a kollagén fiatalító hatásával.

A ráncok kialakulásának oka a salakanyagok lerakódása, melyek a gyakran használt mimikai vonalak mentén képződnek. Ezeket a lerakódásokat célozzuk meg, melyek eltávozása során az arc vonalai simábbá válnak, az arc eredeti fiatalos vonásait kapja vissza.

A felvitt japán arcpakolás annyira természetes alapanyagokból készül, hogy akár meg is eheted. Fő alapanyaga a rizs, gazdag linolin savban, ami rendkívül erős antioxidáns. Véd a szarkalábak, ráncok kialakulásától és a Nap káros sugaraitól is.